Agenda

4 februari Wereldkankerdag

Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op z’n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag (4 februari) wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker.

In de periode rondom Wereldkankerdag presenteren organisaties die zich bezighouden met preventie, vroegdiagnostiek, behandeling en psychosociale zorg zich gezamenlijk op de website www.wereldkankerdag.nl. Longkanker Nederland doet ook mee.

Informatiebijeenkomst

In het kader van Wereldkankerdag organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk samen met diverse organisaties, instellingen en bedrijven op maandagavond 5 februari een informatiebijeenkomst over ‘Palliatieve zorg in de behandeling van patiënten met kanker’. Tijdens deze bijeenkomst vertellen een aantal sprekers over dit onderwerp. Daarnaast is er een informatiemarkt met diverse stands. Longkanker Nederland staat ook op deze informatiemarkt. Lees meer over deze bijeenkomst.

Waar en wanneer?
De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 5 februari 2018 in het personeelsrestaurant op de 2e etage van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13, 1942 LE Beverwijk.

De bijeenkomst start om 18:30 uur. De presentaties beginnen om 19:00 uur.

Aanmelden
Meld je aan via de website van het Rode Kruis Ziekenhuis.