Vrijdag 21 oktober 2022 houdt Longkanker Nederland het symposium over waardegedreven zorg bij longkanker in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Dit symposium is voor verpleegkundig specialisten en longoncologieverpleegkundigen. Ben je erbij? Meld je aan! Er zijn GEEN kosten verbonden aan deelname.


Datum 21 oktober 2022
Tijd 10:00 - 16:00
Locatie Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

“De beste uitkomsten voor de patiënt. Dat is de kern van waardegedreven zorg. Hiervoor is het noodzakelijk om te weten welke zorg de beste uitkomsten geeft, welke uitkomst past bij de patiënt, hoe je deze kennis en informatie ophaalt en toepast in het reguliere zorgproces.” (NVZ)

Na de diagnose longkanker stort iemands wereld in. Diegene is opeens patiënt. Een patiënt met veel vragen. De toekomst is onzeker. Hoe kom je erachter wat belangrijk is voor deze patiënt? Welke informatie geef je? En wanneer? Hoe weet je of de informatie die jij gegeven hebt, goed is begrepen? Hoe beslis jij samen met de patiënt? En welke hulpmiddelen kun je daarvoor gebruiken? Tijdens dit symposium komt dit allemaal aan bod.

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door de V&VN longverpleegkunde en oncologie voor 5 punten en door de VSR voor 4 punten.

Programma

Programma symposium waardegedreven zorg

Aanmelden

Meld je voor deze bijeenkomst aan via onderstaand formulier.

Hart plaatje Sponsors

Deel via