Focus op leven


Wat als genezen lastig of onmogelijk is?


Voor jonge mensen met longkanker organiseert Longkanker Nederland een eenmalige geheel verzorgde training voor en door ervaringsgenoten. Elma en Marloes, beide 38 jaar, nemen je in deze training mee in de belangrijke thema’s die voor ons spelen. Zij zijn beide ervaringsdeskundige en samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring als (ervaringsdeskundig) coach, trainer en onderwijsdeskundige.


Tijdens deze training bouwen we samen collectieve ervaringskennis op over wat werkt met betrekking tot diverse onderwerpen zoals herstel, positieve gezondheid en empowerment.


10.00 – 10.30 Ontvangst en kennismaken


10.30 – 11.45 Herstellen vs Genezen; fysieke en mentale gezondheid, waar kan ik eigen regie pakken


11.45 – 12.45 Empowerment; kracht vanuit jezelf


Lunch


13.15 – 14.30 Positieve gezondheid; gezondheid vanuit een ander perspectief


14.30 – 15.30 Focus op leven; wat werkt voor jou


15.30 – 16.00 Afsluiting


Datum 4 april 2023
Tijd 10:00 - 16:00
Locatie Longkanker Nederland (bij NFK)
Godebaldkwartier 365
3511 DT Utrecht

Ben je jonger dan 50 jaar, heb je longkanker en wil je meedoen aan deze gratis training? Er is plek voor maximaal 10 personen.

Stuur dan een mailtje aan christel@longkankernederland.nl

We zijn gevestigd in kantoorgebouw Janssoenborch. Dit is in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd in kantoorcomplex Janssoenborch in winkelcentrum Hoog Catharijne. Je betreedt het kantorencomplex via deze glazen deur.
Je vindt ons bij NFK op de 3e etage.

Openbaar vervoer

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kantoorcomplex Janssoenborch ligt in winkelcentrum Hoog Catharijne, wat grenst aan station Utrecht. Steek vanuit de stationshal het plein over naar de ingang van Hoog Catharijne (The Mall). Je ziet nu de Ziggo-Vodafone winkel. Ga daar rechtsaf en blijf rechtdoor lopen (je loopt langs de Lush (zeepwinkel) weer een andere winkelstraat in. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan de linkerkant direct naast de Action.

Auto

Als je met de auto komt, dan kun je het beste parkeren in parkeergarage P1, Hoog Catharijne (Spoorstraat 22). Neem de lift naar het winkelniveau, je komt dan uit bij de Albert Heijn. Loop rechtdoor (ongeveer 25 meter). De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan de rechterkant, net voor de Action.

Je betreedt het kantorencomplex via deze glazen deur.

Glazen deur


Deel via