Oproepen

Deelname tv-programma ‘De reis van je leven’

Verzoek van: redactie van het televisieprogramma ‘De Reis Van Je Leven’

Waarover: In het televisieprogramma ‘De Reis Van Je Leven’ maakt Johnny de Mol een droomreis met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben en diens beste vrienden/vriendinnen. Vriendschap en het leven vieren staat centraal in het programma. Welke bestemming er ook wordt gekozen, de reis zal een aaneenschakeling zijn van humor, liefde en vriendschap. Het programma laat zien hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat ze binnenkort afscheid van een dierbare moeten nemen. De reis moet voor de hoofdpersoon een geweldige ervaring worden en voor de meereizende vrienden een onbeschrijfelijk mooie herinnering en een prachtig blijvend document.
‘De Reis Van Je Leven’ is een mooi en integer programma, waarin de hoofdpersoon, de onderlinge vriendschappen en de gedenkwaardige reis zo puur en eerlijk mogelijk worden weergegeven.

Op zoek naar:  Voor dit programma zijn ze op zoek naar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die nog graag het leven willen vieren op een buitengewone reis.

Hoe? Zit jij in deze moeilijke situatie, maar zou je nog wel een fantastische reis willen maken met jouw beste vrienden (voor hen is het een verrassing!)? Mail dan naar dereisvanjeleven@tincan.nl, uiteraard geheel vrijblijvend. Vermeld in je mail het volgende:
 Naam + leeftijd
– Ziektebeeld
– Motivatie aanmelden + motivatie voor vrienden
– Leefsituatie
– Top 3 bestemmingen
– Foto van jezelf 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de redactie van ‘De reis van je leven’ via dereisvanjeleven@tincan.nl.