Help mee Longkanker Nederland te versterken

Heb je longkanker of ben je een naaste van iemand met longkanker? Ben je op zoek naar betrouwbare informatie of lotgenoten die je begrijpen? Longkanker Nederland ondersteunt je graag bij je zoektocht en komt op voor jouw belangen.

Help ons met je tijd – word vrijwilliger

Help ons door bijvoorbeeld vrijwilliger te worden. Vrijwillig onze organisatie komen versterken, betekent voor Longkanker Nederland dat je tijdens een gesprek kunt aangeven welk werk je enthousiast van wordt en wat je graag doet. Op dit moment zijn wij op zoek naar allerlei verschillende vrijwilligers: mensen die mee willen helpen om lotgenotencontact te organiseren of informatie te geven. Vanuit Longkanker Nederland wordt voor vrijwilligers passende ondersteuning georganiseerd in de vorm van trainingen of een cursus. Heb je het gevoel iets voor onze organisatie te willen betekenen? Of heb je expertise in huis waarmee je ons team van Longkanker Nederland graag zou willen versterken? Stuur dan een mail naar info@longkankernederland.nl onder vermelding van ‘Vrijwilliger’.

Steun ons met je geld – word donateur

Wil je Longkanker Nederland alleen financieel steunen? Word dan donateur. Met jouw donatie maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat mensen met longkanker en hun naasten bij ons terecht kunnen voor antwoord op hun vragen en dat patiënten en hun naasten elkaar zowel in persoon als digitaal kunnen ontmoeten. Ook organiseren wij jaarlijks een themadag voor mensen met longkanker.

Jouw geld gebruiken wij volledig voor onze projecten
Longkanker Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). We kunnen donaties, giften en schenkingen dus volledig inzetten voor al onze activiteiten, zoals het organiseren van bijeenkomsten, het versturen van boeken en het maken van folders en video’s.

Hoe wordt Longkanker Nederland betaald?   
Longkanker Nederland is een patiëntenorganisatie die opkomt voor iedereen die te maken heeft met longkanker. Wij krijgen subsidie van KWF kankerbestrijding en het Ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast maken verschillende farmaceutische bedrijven een aantal van onze projecten mogelijk. Om ons werk te kunnen blijven doen voor patiënten met longkanker en hun naasten, zijn we ook afhankelijk van donaties. Steun ons.

button-donateurklik hier

Ook kan je een donatie doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer: NL30 RABO 0303179805 ten name van Longkanker Nederland.

Sponsoren
Je kan Longkanker Nederland sponsoren met je bedrijf. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@longkankernederland.nl

Testament
Opname in je testament Help Longkanker Nederland met een gift in uw testament. Neem contact met ons op via info@longkankernederland.nl

Help ons door donateur te worden.

button-donateurklik hier

Lotgenoten

Het kan prettig zijn om met lotgenoten contact te hebben. Dit kan in de besloten groepen op Facebook. Lotgenotencontact Patiënten en een longarts houden ieder een blog bij. Bekijk de blogs