Landelijke Dag 2019

2 november 11:0017:30

Informatie, inspiratie, ontmoeting en ontspanning. Dát is wat je kunt verwachten op de Landelijke Dag voor mensen met longkanker en hun naasten. Na alle positieve reacties op de Landelijke Dag van 2018, houden we de opzet van de dag ongewijzigd. Dus net als voorgaande jaren kun je terecht op een informatiemarkt met zowel vertrouwde als nieuwe deelnemers. Ook zijn er diverse workshops om uit te kiezen. Uiteraard is er een hoofdprogramma en daarnaast is er alle tijd voor wie vragen en ervaringen wil delen met andere patiënten of naasten. Niets hoeft. Alles mag. Je bepaalt zelf waar je op deze dag aan meedoet.

Hoofdprogramma
Natuurlijk stellen we ook in 2019 weer een divers hoofdprogramma voor je samen. In de grote zaal zijn er korte presentaties van artsen en onderzoekers over medisch-technische inzichten rond longkanker. Deze wisselen we af met lezingen over psychosociale zorg en andere hulpbronnen. Na elke presentatie is er ruimte voor vragen uit de zaal.

Meer weten?
Wie de sprekers zijn tijdens het hoofdprogramma en welke workshops je kunt volgen, maken we uiterlijk in juli bekend. Je kunt je vanaf dan hier aanmelden. Reserveer nu alvast de datum in je agenda.

Kosten?
Deelname is gratis. Bovendien ligt er voor iedere Vriend van Longkanker Nederland bij aankomst een leuke verrassing klaar.

 

Gegevens

Datum:

2 November

Tijd:

11:00-17:30

Locatie

Meander Medisch Centrum

Maatweg 3

Amersfoort, 3813 TZ+ Google Maps

Telefoon:
033 – 850 5050
Website:
https://www.meandermc.nl/
Organisatoren

Longkanker Nederland

Meander Medisch Centrum