Nieuws Nieuwsbericht

NIEUW! Folder Longkanker Nederland en Belangrijke vragen om te stellen

Longkanker Nederland heeft twee nieuwe brochures: de folder over Longkanker Nederland en een vragenboekje met belangrijke vragen om te stellen aan de arts of oncologieverpleegkundige. Deze brochures zijn mede tot stand gekomen door de inbreng en ervaringen van patiënten uit onze Patiëntenadviesraad (PAR) en getoetst door de PAR en leden van onze Specialistenadviesraad (SAR). Je kunt de folder en het boekje gratis bij ons bestellen. De folder is ook verkrijgbaar bij alle ziekenhuizen en inloophuizen in Nederland. Het vragenboekje alleen bij de ziekenhuizen.

Folder Longkanker Nederland

Deze folder is voor iedereen die met longkanker te maken krijgt of heeft. Er staat informatie in over wat Longkanker Nederland allemaal doet op het gebied van informatie geven, ervaringen delen en werken aan betere longkankerzorg. Ook kun je via de afscheurkaart Vriend of donateur worden van Longkanker Nederland. Als laatste lees je wat we met de donaties doen en hoe Longkanker Nederland betaald wordt. Patiënten krijgen de folder automatisch bij de bestelling van andere boeken. Bestel deze folder.

Longkanker? Belangrijke vragen om te stellen

Je hebt longkanker. Er komt veel op je af. Je hebt veel vragen, maar welke vragen kun je het beste stellen? Longkanker Nederland heeft een boekje voor je gemaakt met belangrijke vragen die je kunt stellen. Neem het boekje mee naar de gesprekken met de arts of oncologieverpleegkundige. Mis je nog vragen? Op de achterkant van het boekje is ruimte om deze vragen op te schrijven. Op onze pagina belangrijke vragen om te stellen vind je veel vragen en mogelijke antwoorden. Bestel dit boekje of download het boekje om het direct te lezen (PDF).