Nieuws Nieuwsbericht Oproepen

Tevredenheidsonderzoek Longkanker Nederland

Kantar Public, een onafhankelijk onderzoeksbureau, voert voor ons een onderzoek uit onder 19 kanker patiëntenorganisaties in Nederland en het bureau van de Federatie. Dit onderzoek is een manier om de impact van onze organisaties te meten. Wij zijn benieuwd hoe u de taken en diensten van onze organisatie beoordeelt. Daarom zouden wij u willen vragen een korte vragenlijst hierover te beantwoorden.

Hoe doet u mee?

Stuur een e-mail naar info@longkankernederland.nl met het verzoek dat u graag meedoet aan het onderzoek. Daarna krijgt u van ons een e-mail met daarin een persoonlijke link naar de vragenlijst.

De vragenlijst kan online worden ingevuld en zal ongeveer 8-10 minuten van uw tijd in beslag nemen. U kunt de vragenlijst op een pc, laptop, tablet of op een smartphone invullen.
U heeft tot en met zondag 22 april 2018 de tijd om deel te nemen.

Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Indien u vragen heeft over dit onderzoek, kunt op contact opnemen met de initiatiefnemers van dit onderzoek, het bureau van de Federatie onder telefoonnummer 030-2916090.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,

Lidia en Clarinda
Longkanker Nederland