Oproepen

Wilt u meewerken aan een documentaire over een nieuwe techniek die beschikbaar is?

Deze techniek maakt het voor nabestaanden mogelijk om via de computer een videogesprek aan te gaan met hun overleden dierbaren.

Bent u (aankomende) nabestaande (wiens dierbare binnenkort komt te overlijden of wiens dierbare al overleden is) en zou u er open voor staan om in het kader van uw rouwverwerkingsproces onder begeleiding van rouwspecialisten via de computer een videogesprek aan te gaan met hun overleden dierbare?

De organisatie die dit ontwikkelt realiseert zich goed hoe enorm gevoelig zulke kwesties liggen. “Het spreekt uiteraard voor zich dat we met een grote zorgvuldigheid, respect en integriteit te werk gaan. Deze documentaire maken we vanuit een oprechte goedwillendheid om een positieve bijdrage te leveren aan de nabestaanden. Nooit willen we slechts ‘een vluchtige filmploeg’ zijn. We willen al onze energie, aandacht en liefde voor de volle 100% steken in de dierbare en zijn of haar naasten zodat we vanuit die oprechte betrokkenheid samen een betekenisvolle en inspirerende documentaire kunnen maken.

Omdat we het belangrijk vinden om vanuit een betrokken en persoonlijke basis te werk te gaan, lijkt het ons heel fijn om u telefonisch eens te spreken en u eventueel te ontmoeten. We begrijpen dat u naar aanleiding van bovenstaande informatie veel vragen heeft.  We vragen u in dit geval vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden en onduidelijkheden kunnen wegnemen.” Mailen kan naar Roshan.nejal@Hotmail.com. 

Lees de hele flyer over Documentaire Rouwverwerking >>