Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijzondere mutaties bij longkanker

2 oktober 2019 14:00 - 16:30

Op 2 oktober organiseren we voor de derde keer met het UMC-Utrecht een bijeenkomst over bijzondere mutaties bij Longkanker. Op deze speciale themamiddag in september komt een gespecialiseerde longarts vertellen over de nieuwe ontwikkelingen op dit vlak. Er is ruimte om vragen te stellen. Ook vertelt een patholoog over hoe je een mutatie kunt ontdekken.

Heb jij longkanker met een bijzondere genmutatie, zoals EGFR, ALK, ROS1 of BRAF? Dan zien we uit naar je komst. Ook je familie is uiteraard weer van harte welkom. Net als voorgaande keren is er in het programma volop gelegenheid om met elkaar kennis en ervaring te delen.

De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Programma
Bekijk het programma en meer informatie over aanmelden >>

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Deelname is gratis. Als de aanmeldknop niet zichtbaar is: stuur een e-mail naar info@longkankernederland.nl en geef aan ons door met hoeveel personen je komt. Je ontvangt een bevestiging na aanmelden.

Descartes-Centrum
11e etage, Matthias van Geunsgebouw
Bolognalaan 48
3584 CJ Utrecht

Hoe kom ik bij het UMCU Descartescentrum?
De bijeenkomst wordt gehouden in het Descartes-Centrum. Dit centrum vind je op de 11e verdieping van het Matthias van Geunsgebouw. Dit gebouw staat tegenover het ziekenhuis.
Kom je met de auto, parkeer deze dan in de parkeergarage bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Het Matthias van Geunsgebouw zie je aan de linkerkant liggen als je de parkeergarage inrijdt. Je kunt via de parkeergarage naar het gebouw lopen. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan lijn 12 richting De Uithof/WKZ en stap uit bij halte UMC Utrecht. Daarna is het nog een minuut lopen.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2019
Tijd:
14:00 - 16:30
Website:
www.longkankernederland.nl/agenda

Locatie

Descartes-Centrum – 11e etage – Matthias van Geunsgebouw
Bolognalaan 48
Utrecht, 3584 CJ Utrecht Nederland