MEEDENKEN OVER DE BEHANDELRICHTLIJN THYMOMEN EN THYMUSKANKER

Meedenken als OR is prima maar Tekengebied 1

Graag zouden we jouw verbeterpunten willen weten over hoe de zorg voor thymomen en thymuskanker nog beter kan. Op dit moment wordt de richtlijn voor artsen hiervoor gemaakt. Dit wordt gecoördineerd door het Kennisinstituut. Deze partij doet dat in opdracht van de Federatie van Medisch Specialisten. Uiteraard denken artsen na over hoe de richtlijn eruit zou moeten zien. Maar graag horen ze ook van patiënten waar zij verbeterpunten zien.

Zou je bereid zijn mee te doen aan een groepsgesprek tussen patiënten met thymomen en thymuskanker hierover? We zoeken ongeveer 6-8 personen die zouden willen vertellen over hoe hun traject is verlopen en wat positief werd ervaren en wat beter kan. Het groepsgesprek zal worden gehouden door het Kennisinstituut i.s.m. Longkanker Nederland.

Er zijn geen artsen bij het gesprek aanwezig. Afhankelijk van jullie mogelijkheden zal het groepsgesprek live of online plaatsvinden. Als er voldoende deelnemers zijn zal het gesprek in de eerste maanden van dit jaar gepland worden. Vind jij het leuk om hieraan mee te doen? En wil je dit live (Utrecht) of online?
Mail naar lidia@longkankernederland.nl