Steun ons werk

Heb je longkanker of ben je een naaste van iemand met longkanker? Ben je op zoek naar betrouwbare informatie over longkanker of lotgenoten die je begrijpen? Longkanker Nederland ondersteunt je graag bij je zoektocht en komt op voor jouw belangen.

Steun ons. Word Vriend

Ben je op zoek naar betrouwbare informatie over longkanker? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen over longkanker? Wil je ons goede werk steunen? Word dan Vriend! Dat kan al voor €2,50 per maand. 
Je kunt ons ook eenmalig of jaarlijks steunen. Met jouw donatie maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat mensen met longkanker en hun naasten bij ons terecht kunnen voor antwoord op hun vragen en dat patiënten en hun naasten elkaar zowel in persoon als digitaal kunnen ontmoeten. Ook organiseren wij jaarlijks een themadag voor mensen met longkanker en hun naasten.

Help mee en word Vriend!

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Longkanker Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). We kunnen donaties, giften en schenkingen dus volledig inzetten voor al onze activiteiten, zoals het organiseren van bijeenkomsten, het versturen van boeken en het maken van folders en video’s.

Hoe wordt Longkanker Nederland betaald?

Longkanker Nederland is een patiëntenorganisatie die opkomt voor iedereen die te maken heeft met longkanker. Wij krijgen subsidie van KWF kankerbestrijding en het Ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast maken verschillende farmaceutische bedrijven een aantal van onze projecten mogelijk. Om ons werk te kunnen blijven doen voor patiënten met longkanker en hun naasten, zijn we ook afhankelijk van donaties. Steun ons en word Vriend.

Sponsoren
Je kan Longkanker Nederland sponsoren met je bedrijf. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@longkankernederland.nl

Testament
Opname in je testament Help Longkanker Nederland met een gift in uw testament. Neem contact met ons op via info@longkankernederland.nl

Lotgenoten

Het kan prettig zijn om met lotgenoten contact te hebben. Dit kan in de besloten groepen op Facebook. Lotgenotencontact Patiënten en een longarts houden ieder een blog bij. Bekijk de blogs