Nieuws Nieuwsbericht

Themamiddag vitaliteit bij longkanker: over voeding en fitheid

Op donderdag 18 april organiseert Longkanker Nederland met steun van OLVG-Oost, het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, Amsterdam UMC-locatie VUmc en Cancer Care Center een themamiddag over Vitaliteit bij longkanker: over voeding en fitheid.

Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: 12:00 – 16.00 uur
Locatie: OLVG-Oost, Einthovenzaal
Oosterpark 9, Amsterdam

Je kunt de behandeling voor longkanker beter aan als je gezond eet, fit blijft en voldoende rust neemt. Maar wat is goede voeding als je ziek bent? Wanneer beweeg je genoeg, wanneer juist teveel?

Op deze themamiddag geven gespecialiseerde oncologie diëtisten, fysiotherapeuten en ervaringskundigen antwoord op dit soort vragen. Je krijgt van hen betrouwbare handvatten om je vitaliteit op peil te brengen en te houden. Ook naasten zijn van harte welkom. Ook hen helpt het om goed voor zichzelf te zorgen om de zorg voor elkaar beter aan te kunnen.Naast de inhoudelijke presentaties is er een informatiemarkt en veel ruimte om vragen te stellen. Ook is er alle tijd om met een hapje en drankje erbij met andere mensen bij te praten.Heb je longkanker of heeft iemand in je omgeving longkanker? Dan zien we uit naar je komst. De toegang is gratis.

Lees verder en bekijk het programma >>