Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Live-uitzending over longkanker met longarts Ben van den Borne – App de Expert

4 februari 2019 15:30 - 16:00

Op Wereldkankerdag, maandag 4 februari, besteedt het Catharina Ziekenhuis in samenwerking met vier patiëntenorganisaties en acht dagbladen van de Persgroep via online televisie live aandacht aan de vijf grootste tumorsoorten. Onder de naam ‘App de Expert’ worden in de middag en avond vijf live-uitzendingen uitgezonden over kanker. Per uitzending staat één tumorsoort centraal. Tijdens de uitzendingen kunnen kijkers via Whatsapp en Facebook live vragen stellen aan kankerexperts van het Catharina Ziekenhuis. Om 15.30 uur start de live-uitzending over longkanker met longarts Ben van den Borne. 

Heb jij een vraag over Longkanker?

Longkanker is een van de meest voorkomende kankers. Bij longkanker ontstaat er een kwaadaardige tumor in een long.
Heb jij een vraag over longkanker? Mail dan naar longkanker@catharinaziekenhuis.nl en kijk op maandag 4 februari (Wereldkankerdag) naar App de Expert met longarts Ben van den Borne.

Ingestuurde vragen worden tussen 15.30 en 16.00 uur door Ben van den Borne beantwoord tijdens de live-uitzending van App de Expert. De uitzending is te zien op onze website, ons Facebook-kanaal, de website en het Facebook-kanaal van het Catharina Ziekenhuis, de websites van de dagbladen AD, Brabants Dagblad, BN De Stem, de Gelderlander, ED, PZC, Tubantia en de Stentor. Je kan ook tijdens de uitzending een vraag insturen via WhatsApp. Gebruik daarvoor het mobiele nummer: 06 – 175 08 100.

Meer informatie over App de Expert op Wereldkankerdag

Gegevens

Datum:
4 februari 2019
Tijd:
15:30 - 16:00

Locatie

Online via one website en Facebook-kanaal

Organisatoren

Longkanker Nederland
Catharina Ziekenhuis