Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater benefietavond “De Verbinding” voor Longkanker Nederland

9 september 2019 20:00 - 22:30

Aukje Bakker heeft uitgezaaide longkanker. Ze organiseert op maandag 9 september om 20.00 uur in LantarenVenster in Rotterdam een benefietvoorstelling voor patiëntenorganisatie Longkanker Nederland. Ze wil hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor onze organisatie.

Aukje Bakker

Totaal andere wereld

Aukje: “In augustus 2017 kreeg ik totaal onverwacht de diagnose uitgezaaide longkanker. De diagnose, van gezond naar ongeneeslijk ziek, was de start van een heftige periode. Na de diagnose ‘niet kleincellig longkanker stadium IV’ stapte ik een geheel nieuwe onbekende, angstige, onzekere en stressvolle wereld binnen.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar dan nog was het voor mij een absoluut andere wereld als patiënt. Vragen kwamen bij mij binnen zoals: Is er nog behandeling mogelijk, waar en wat? In hoeverre heb ik als patiënt nog de regie over welke keuzes er worden gemaakt?”

Longkanker Nederland biedt hulp en steun

“Patiëntenorganisatie Longkanker Nederland is onmisbaar voor mensen met longkanker. Bij de medewerkers kun je terecht met al je vragen. Ook vind je er de laatste informatie over onderzoeken en behandelmethodes. En bij welke ziekenhuizen je voor jouw behandeling terecht kunt. Ook ontmoet je lotgenoten – andere mensen met longkanker. Voor deze organisatie houd ik graag een benefietavond. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen komen en Longkanker Nederland sponsoren.”

Cabaretvoorstelling ‘Love alone is not enough’

Jeroen Stek en Ton Kemp verzorgen pro deo een avondvullend programma Love alone is not enough, een theatrale lezing over relaties. Kijk hier alvast een voorproefje ->>

Koop ook een kaartje en sponsor Longkanker Nederland
Je kunt zelf kiezen welk kaartje je koopt en voor hoeveel geld je Longkanker Nederland wilt sponsoren. Koop een kaartje ->>

Wanneer en waar?

Datum: Maandag 9 september
Tijd: 20.00 uur
Locatie: LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996 (Wilhelminapier)
3072 MD Rotterdam

Lees ook de blog van Aukje over de Theater benefietavond – >>

 

Gegevens

Datum:
9 september 2019
Tijd:
20:00 - 22:30
Site:
https://deverbinding.stager.nl/web/tickets/347498

Locatie

LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996 (Wilhelminapier)
Rotterdam, 3072 MD Nederland