Nieuws Nieuwsbericht Oproepen

Gezocht: patiënten met longkanker en familie/mantelzorgers die hun ervaringen willen delen

Onderzoek onder patiënten en naasten

Beautiful Lives doet deze zomer in samenwerking met patiëntenorganisatie Longkanker Nederland en geneesmiddelenbedrijven, onderzoek naar de beleving van patiënten met longkanker. In augustus en september gaan we graag in gesprek met patiënten met longkanker, en met familie / mantelzorgers / naasten van patiënten met longkanker, om te leren van uw ervaringen.

Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe we de zorg rondom longkanker kunnen verbeteren. Hiervoor leren we graag van uw ervaringen met betrekking tot de zorg rondom longkanker!

Wat kunt u verwachten?
U kunt meedoen aan dit onderzoek als patiënt of als familie/naaste/mantelzorger.

Wanneer u deelneemt, gaat een onderzoeker van Beautiful Lives eenmalig met u in gesprek (ca. 2 uur). De onderzoeker neemt de tijd om te leren van uw ervaringen met longkanker. In overleg met u wordt de locatie van het gesprek bepaald (bij u thuis, of als u dat liever wilt op een andere locatie). Als u het prettig vindt, kunt u als patiënt ook een dierbare meenemen naar het gesprek. Vooraf aan dit gesprek vragen we deelnemers om een korte voorbereidende opdracht te maken.

Om uw privacy te waarborgen, worden de ervaringen die we verzamelen anoniem verwerkt en na afloop van het onderzoek worden alle persoonlijke gegevens vernietigd.
Als blijk van waardering ontvangt u een vergoeding voor uw deelname.

Meer informatie en aanmelden
Na alle aanmeldingen zijn we voor het onderzoek nog op zoek naar 5 mannen. U kunt zich aanmelden bij Saskia Paulich, via e-mail saskia.paulich@beautifullives.com of telefonisch 035-3030020.
Bij haar kunt u ook terecht voor vragen.

Alvast dank en een hartelijke groet,

Saskia Paulich, Nella van Rhijn en Inge van Bruinessen