Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiobijeenkomst Noord-Nederland over leven met longkanker

14 november 2019 15:00 - 18:00

Op 14 november houden we met het Martini Ziekenhuis in Groningen een informatiebijeenkomst over leven met longkanker. De bijeenkomst is speciaal voor iedereen die zelf longkanker heeft en voor iedereen die een naaste heeft met longkanker.

Op deze middag vertellen longartsen en een chirurg over de behandelmogelijkheden bij longkanker en nieuwe inzichten op dit vlak. Zo vertelt dr. J.P. van Putten van het Martini Ziekenhuis meer over de analyse van longkanker. Chirurg dr. J.P. Deroose geeft een presentatie over longchirurgie en longarts dr. W. Jacobs over de behandeling immuuntherapie.
Longarts dr. A.J. van der Wekken van het UMC Groningen geeft meer informatie over mutaties bij longkanker. En longarts dr. S.M. de Hosson van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen vertelt meer over palliatieve zorg bij longkanker.

Na elke presentatie is er volop tijd om vragen te stellen aan de behandelaars. Ook is er een informatiemarkt, waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor informatie over goede voeding bij longkanker en voor het thema kanker en werk. Natuurlijk kun je ook andere patiënten met longkanker ontmoeten en ervaringen met ze delen. De bijeenkomst heeft een open karakter. Het begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Lees de flyer voor het programma en meer informatie ->>

Aanmelden
Je kunt je niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
14 november 2019
Tijd:
15:00 - 18:00
Website:
www.longkankernederland.nl/regionoord

Locatie

Martini Ziekenhuis
Van Swietenplein 1
Groningen, Nederland

Organisatoren

Longkanker Nederland
Martini ziekenhuis