Je voorbereiden op de dood is emotioneel, spiritueel, maar ook praktisch. Hoe kijk je aan tegen de dood? Hoe kijk je terug op je leven? Wat wil je nog doen tot het zover is? Wat wil je wel en niet in de laatste fase van je leven? Hoe moet jouw afscheid eruitzien? Wat wil je nalaten? En wat moet je hiervoor allemaal nog regelen?

Je kunt het boek And now what? De dood gebruiken om stap voor stap uit te vinden en vast te leggen wat belangrijk voor jou is als het gaat om het einde van jouw leven. Om rust te creëren en chaos te voorkomen. Voor jezelf en alle mensen om je heen.

Ook beschikbaar: And now what? De dood-kaartenset. Een doosje met daarin vijftig vragenkaarten over de dood, die je op weg helpen om uit te vinden wat voor jou en de mensen om je heen echt belangrijk is. Dit kan je helpen om dit belangrijke gesprek te voeren met je dierbaren.

Je kunt het boek en/of de kaartenset hier bestellen

Op onze website vind je nog meer leestips

Longkanker Nederland ANW De dood


Deel via

Lees verder...

  1. 7 maart 2024 Week van de zeldzame kankers: speciale aandacht voor thymoom en thymuskanker
    Lees verder
  2. 5 maart 2024 Wist je dat wij 12 besloten Facebookgroepen hebben? Ben jij patiënt met longkanker of naaste, dan is er vast een groep voor jou bij!
    Lees verder
  3. 27 februari 2024 Onderzoek naar een nieuwe behandeling, meedoen of niet?
    Lees verder