Het kan prettig zijn om met mensen die hetzelfde meemaken, contact te hebben over de ziekte longkanker. Dit kan via onze besloten groepen op Facebook. Via de groep kun je met elkaar ervaringen delen. Je leest er hoe andere leden omgaan met de ziekte longkanker. Of je kunt vragen stellen, bijvoorbeeld over bijwerkingen van een behandeling. De groepen zijn niet openbaar. Dit betekent dat berichten alleen maar gelezen en geplaatst kunnen worden door leden van de groep.

De algemene Facebookpagina van Longkanker Nederland is een goede plek om lotgenoten te ontmoeten. Deze openbare pagina is voor iedereen toegankelijk. Je kunt hier terecht voor nieuws en ervaringsverhalen over longkanker en voor informatie over patiëntenorganisatie Longkanker Nederland.

Besloten Facebookgroepen

Longkanker Nederland heeft tien besloten groepen waar je lid van kunt worden. De meeste groepen zijn alleen voor patiënten. Een aantal zijn voor patiënten en naasten. De groepen zijn niet openbaar. Berichten kunnen dus alleen maar gelezen en geplaatst worden door leden van de groep. Dit zijn de groepen:

Beheerders van de groepen
Longkanker Nederland faciliteert alle groepen. Lidia en Clarinda van het bureau zijn de beheerders. Daarnaast heeft elke groep een aantal patiënten als mede-beheerder. De beheerders heten je welkom en geven ook advies als ervaringsdeskundigen. Er zijn ook twee naasten beheerder.

Lid worden van een groep (of meerdere groepen)?
Stuur dan via Facebook een lidmaatschapsverzoek aan de groep(en). Wanneer de beheerders dit verzoek hebben goedgekeurd, word je lid. Je kunt je ook aanmelden voor een groep of groepen door een e-mail te sturen naar info@longkankernederland.nl.

Contact facebookgroepen

Deel via

Lees verder...

  1. 11 mei 2021 Interview met Prof. dr. Aerts van het Erasmus MC over het belang van moleculaire diagnostiek
    Lees verder
  2. 10 mei 2021 Oproep: mensen gezocht die een orgaantransplantatie hebben gehad en immuuntherapie krijgen
    Lees verder
  3. 4 mei 2021 Partners van (ex-)kankerpatiënten gezocht voor deelname aan onderzoek
    Lees verder