Vindt u ook dat pijnstilling na de operatie een belangrijk onderwerp is wat meer aandacht verdient? Wordt u binnenkort via een kijkoperatie aan de long geopereerd door (verdenking op) longkanker of een uitzaaiing in de long? Lees dan verder, uw hulp is nodig voor betere patiëntenzorg bij kijkoperaties van de long!

Ik ben Louisa Spaans, arts-onderzoeker in het Maxima Medisch Centrum. Wij voeren onderzoek uit naar de beste manier tegen pijn na een longoperatie, zodat u zo min mogelijk pijn heeft en zo snel mogelijk uit bed kunt komen. Dit doen we om complicaties te voorkomen en te zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt.

Krijgt u binnenkort een kijkoperatie van de long door (verdenking op) longkanker of een uitzaaiing in de long? Dan vragen we u graag mee te doen aan deze vragenlijst!

Wilt u de vragenlijst invullen? Mail naar louisa.spaans@mmc.nl dat u graag meedoet aan de vragenlijst over pijnstilling bij longoperaties, dan ontvangt u van mij de vragenlijst online via de e-mail.

In deze vragenlijst worden uw voorkeuren over voor- en nadelen van verschillende manieren van pijnstilling gevraagd. Zo willen wij graag in kaart brengen welke eigenschappen voor patiënten een belangrijke rol spelen in de keuze voor een pijnstilling methode bij deze operaties. Met deze informatie kunnen patiënten in de toekomst en actievere rol spelen in het kiezen van welke pijnstillingstechniek het beste bij ze past. De vragenlijst invullen duurt ongeveer 30 min.

We horen graag van u en alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Louisa Spaans

Omslag artikel Optrial Louisa


Deel via

Lees verder...

  1. 22 augustus 2023 Uitzaaiingen in de hersenen
    Lees verder
  2. 21 augustus 2023 26 augustus Film van jonge filmmaker over zijn moeder die overleed aan longkanker
    Lees verder
  3. 17 augustus 2023 Longkanker Nederland en Longoncologie.nl gaan samenwerken om informatie beter beschikbaar te maken
    Lees verder