Lung Cancer Europe (LuCE) heeft een enquête uitgezet. Het doel van deze enquête is om de ervaringen van patiënten met longkanker en hun verzorgers (familielid, vriend, partner, enz.) in Europa te onderzoeken. Het invullen van deze vragenlijst kost 15 tot 20 minuten. Help mee en doneer uw ervaring door deze enquête in te vullen.

Over deze enquête

 • Uw deelname aan deze enquête is anoniem. U wordt niet gevraagd naar uw naam of enige identificeerbare informatie, en u zult niet herkenbaar zijn door uw antwoorden.
 • We zijn ons ervan bewust dat de term "verzorger" in verschillende talen en landen verschillende dingen betekent. In het kader van deze enquête verwijst het naar de informele zorgverlener: familielid, vriend, partner, enz. Het gaat dus niet om professionele zorgverleners.
 • Het invullen van deze vragenlijst kost 15 tot 20 minuten. Invullen kan tot 1 juli 2021.
 • Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact met ons opnemen via luce@etop-eu.org.
 • De resultaten van dit onderzoek zullen in november worden gepresenteerd. Het verslag zal vrij toegankelijk zijn en beschikbaar worden gesteld op de website van LuCE. Longkanker Nederland deelt dit verslag ook op haar website en sociale media kanalen.

Wie is LuCE?

Het project wordt geleid door Lung Cancer Europe (LuCE). LuCE is een non-profit koepelorganisatie die mensen met longkanker en hun naasten op Europees niveau vertegenwoordigt. Momenteel vertegenwoordigt LuCE meer dan 20 patiëntenorganisaties en NGO's die samenwerken voor verbeteringen binnen de longkankergemeenschap. Longkanker Nederland is een van deze patiëntenorganisaties.

Lu Ce groot

Deel via

Lees verder...

 1. 16 juni 2021 Psychologische zorg voor (ex-)kankerpatiënten tot 1 september 2021 volledig vergoed
  Lees verder
 2. 14 juni 2021 Nalaten aan Longkanker Nederland: ook straks kun je het verschil maken
  Lees verder
 3. 10 juni 2021 Wat zijn biomarkers? En welke rol spelen biomarkers bij longkanker?
  Lees verder