Reeds drie keer eerder vond de Betekenisweek van het Moment Design Collectief plaats. Een hartverwarmende week, waarbij mensen met een ingrijpende ziekte de kans krijgen even onbezorgd te genieten met die ene speciale persoon, die er altijd voor hen is. Dit doen zij tijdens een indrukwekkende fotosessie. De vele ontroerende reacties hebben de fotografen doen besluiten, om ook dit jaar weer gezamenlijk 50 fotosessies door heel Nederland weg te geven.

Een ziekte maakt alles anders: je lijf, je toekomst, de manier waarop je naar de wereld kijkt. Als er in deze periode iets is om je aan vast te houden, dan zijn het wel de mensen die dicht bij je staan. Omdat alle aandacht op jou, als zieke gericht is, komt het er vaak niet van om deze mensen te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Tijdens de Betekenisweek wordt hier ruimte voor gemaakt, waardoor de mooiste momenten ontstaan, van schaterlach tot tranen van geluk. Heel speciaal.

28 september t/m 11 oktober
In de week van 28 september t/m 11 oktober a.s., geven de fotografen van het Moment Design Collectief gezamenlijk 50 gratis fotosessies aan mensen met een ingrijpende ziekte. Zij fotograferen jou samen met die ene speciale persoon, die jou in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan je partner zijn of je kind, je vader of moeder. Of misschien wel je hele gezin. Jij bepaalt zelf wie je meeneemt.

Moment Design fotografen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM: voor de gezondheid van hun klanten, van henzelf als fotografen, voor iedereen die dierbaar is. Daardoor zijn zij wel beperkt in de mogelijkheden: alleen mensen uit 1 (hetzelfde) huishouden kunnen gefotografeerd worden tijdens de betekenisweek.

Laat je hart spreken
Jouw ziekte heeft ongetwijfeld veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessie krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Moment Design fotografenj beloven je een verrassende, onvergetelijke sessie. Het resultaat is: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat. Wil jij graag iemand in het zonnetje zetten tijdens één van deze gratis fotosessies, meld jezelf dan vóór 14 september a.s. aan. Dit kan via www.momentdesigncollectief.nl/aanmelden-betekenisweek.

Moment Design
Moment Design fotografen fotograferen mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. Ze doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stellen zij jullie vragen, die je aan het denken zetten. Samen zetten jullie de tijd heel even stil. Jullie halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – de fotograaf legt het voor je vast. “Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!

Meer informatie
Meer informatie over de actie vind je op www.momentdesigncollectief.nl/betekenisweek.
De actie volgen kan via facebook www.facebook.com/momentdesigncollectiefDeel via

Lees verder...

  1. 3 september 2020 Gea Breet nieuw lid Patiëntenpanel Longkanker Nederland
    Lees verder
  2. 1 september 2020 Enquête over hoe informatie voor patiënten met longkanker zou moeten zijn
    Lees verder
  3. 31 augustus 2020 Stel je vraag voor het webinar op 23 september
    Lees verder