November is uitgeroepen tot Longkankermaand. Daarom organiseert het Jeroen Bosch Ziekenhuis op vrijdag 25 november een informatiemiddag over longkanker, in samenwerking met Longkanker Nederland en het Vicky Brown inloophuis. Patiënten, naasten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan de middag.

Syllie

Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar longpoli@jbz.nl. De middag vindt plaats in het auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Sprekers vanuit het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn longartsen dr. Biesma en dr. Smulders en verpleegkundig specialisten Syllie Vermeer en Ilona Coenen. Zij gaan onder meer in op de diagnose van longkanker en de behandelingen ervan, nieuwe ontwikkelingen en onderzoek, en het beloop van longkanker. De patiëntenvereniging Longkanker Nederland vertelt wat zij voor patiënten en hun naasten kan betekenen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en een verschillende informatiestands te bezoeken, bijvoorbeeld van het Vicki Brownhuis. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.Deel via

Lees verder...

  1. 17 november 2022 Verhaal met de witte sjaal John patiënt met longkanker
    Lees verder
  2. 15 november 2022 Verhaal met de witte sjaal longarts Lisanne
    Lees verder
  3. 11 november 2022 Informatiebijeenkomst longkanker donderdagavond 17 november Rijnstate ziekenhuis Arnhem
    Lees verder