De informatiemiddag over immuuntherapie op vrijdag 14 juni bij Amphia Ziekenhuis in Breda is door 67 mensen bezocht. Tijdens deze bijeenkomst kregen de deelnemers informatie over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van immuuntherapie. En een presentatie over bijwerkingen, waar ook vragen over gesteld konden worden.

Anne-Mieke van den Berg (rechts) ontvangt het 1e exemplaar van het boek Longkanker – 100 vragen en antwoorden van Lidia Barberio.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook het eerste exemplaar van het boek Longkanker – 100 vragen en antwoorden uitgereikt aan PAR-lid Anne-Mieke van den Berg. Ze ontving het boek van manager Lidia Barberio van Longkanker Nederland.

Bijeenkomst goed gewaardeerd

Uit evaluatie blijkt dat de bijeenkomst goed is gewaardeerd: bezoekers gaven gemiddeld een 8,4 voor de bijeenkomst en een 8,7 voor de organisatie en locatie. Een greep uit de tips: "Vaker organiseren, er is zeker behoefte aan.", "Zo doorgaan, bevalt erg goed." en "Was heel leerzaam!! Graag nog wat algemene info over welke kanker wel of niet te behandelen is met immuuntherapie.". Alle tips worden meegenomen bij het organiseren van volgende bijeenkomsten.

Bekijk hier alle foto's van deze bijeenkomst.

Presentaties

Klik hieronder op de links om de presentaties nog rustig na te lezen.
Deel via

Lees verder...

  1. 19 juni 2019 Gebruik jij de app Untire? Geef je op voor de focusgroep
    Lees verder
  2. 18 juni 2019 100 vragen én antwoorden over longkanker, een interview met Lidia Barberio
    Lees verder
  3. 17 juni 2019 Loop jij de Vierdaagse én wil je je inzetten voor Longkanker Nederland? Kom in actie!
    Lees verder