Loop jij - of iemand die je kent - de Nijmeegse Vierdaagse van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juli 2022? En wil je dat combineren met geld ophalen voor patiëntenorganisatie Longkanker Nederland? Kom in actie en maak jouw eigen online collectebus aan en collecteer! Met jouw ingezamelde geld kunnen wij mensen met longkanker en hun familie blijven helpen.

Als dank krijg je van ons vier Longkanker Nederland shirts met daarop ‘Wij komen op voor mensen met longkanker’ en ons logo om in te lopen én eeuwige roem via onze sociale media! Loop je niet mee? Steun dan een van de deelnemers met een donatie in een collectebus.

Wanneer jij voor ons collecteert maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. En dankzij jouw bijdrage versterken we wetenschappelijk onderzoek en kunnen mensen met longkanker en hun familie bij ons terecht met hun vragen. Het opgehaalde geld komt dus goed terecht.

Drie jaar geleden organiseerden we voor het eerst een sponsorloop tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Longarts Berber Piet liep toen ook voor ons mee. Er is toen bijna €5.000,- opgehaald!

Doe mee!

Geef je op als deelnemer en we nemen contact met je op. Je kunt ook al jouw collectebus aanmaken en geld ophalen.

Vierdaagse 2

Deel via

Lees verder...

  1. 1 juni 2022 Donderdag 16 juni bijeenkomst voor mensen met longkanker met een mutatie
    Lees verder
  2. 24 mei 2022 Help mee en vul onze vragenlijst in over hoeveel tijd er is voor een afspraak in het ziekenhuis
    Lees verder
  3. 20 mei 2022 Boek jouw vakantie via SponsorKliks en sponsor Longkanker Nederland!
    Lees verder