Elk jaar organiseren wij twee keer de bijeenkomst voor patiënten met een mutatie. Er is altijd veel belangstelling voor. De eerste bijeenkomst voor mensen met longkanker met een mutatie dit jaar vindt plaats op donderdag 8 juni van 12.30 uur tot 17.00 uur in Utrecht.

Het programma is nog niet helemaal rond, maar we kunnen al wel vertellen dat het weer interessant wordt voor nieuwe als de meer ervaren patiënten onder ons. Naast dat we elkaar gaan ontmoeten, zal er o.a. informatie worden gedeeld door twee longartsen: Prof. Dr. Egbert Smit, werkzaam in het LUMC en Drs. Birgitta Hiddinga, werkzaam in het UMCG.

Het is een goed moment om waardevolle contacten te leggen en belangrijke kennis op te doen. Dus mis het niet en schrijf je snel in. We maken er weer een mooie dag van samen!

Voor patiënten met een EGFR mutatie is er een wachtlijst, omdat zich al veel patiënten met deze mutatie hebben aangemeld. Ook met EGFR kan je je dus al wel inschrijven, maar krijg je nog een berichtje of er voldoende plek is.

Afspraak2


Deel via

Lees verder...

  1. 20 april 2023 Themabijeenkomst over longkanker in Zuyderland op 23 mei
    Lees verder
  2. 19 april 2023 Enquête over jouw ervaring met (behandeling van) gebitsproblemen door medicijnen bij longkanker
    Lees verder
  3. 11 april 2023 Deze maand in vraag het de arts: Kan je in longvocht zien welke vorm longkanker iemand heeft?
    Lees verder