In samenwerking met huisarts Erik Bischoff, longartsen Judith Herder, Michel van den Heuvel, Annemarie Becker en Joop de Langen, huisarts en patiënt Mirjam Willemsen en patiëntenorganisatie Longkanker Nederland heeft MSD Academy een driedelige scholing ontwikkeld over longkanker. Speciaal ontwikkeld voor huisartsen, longartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

In een reeks van 3 afleveringen gaat Judith Herder, moderator van deze webcastserie en tevens longarts Meander Medisch Centrum, in gesprek met een wisselend panel van experts en bespreken ze samen de verschillende fases van de longkankerzorg.

Accreditatie
De webcastreeks is geaccrediteerd voor huisartsen (CvAH, 2 punten per aflevering), Physician Assistants (NAPA, 2 punten per aflevering) en verpleegkundig specialisten. Accreditatie is aangevraagd voor de NVALT.

Aanmelden
Bij een eerste aanmelding moet een account worden aangemaakt voordat de nascholing gevolgd kan worden. De nascholingen zijn te volgen voor BIG geregistreerde HCPs.

Lees meer informatie over de afleveringen van de nascholing via onderstaande links. Via deze pagina's is het mogelijk om je meteen in te schrijven voor de nascholing.

Vraag het de arts

Deel via

Lees verder...

  1. 17 januari 2022 Opbrengst zelfgemaakte armbandjes voor Longkanker Nederland
    Lees verder
  2. 13 januari 2022 Eerste exemplaar ‘Chemotherapie bij longkanker’ uitgereikt aan Marcel de Ruiter
    Lees verder
  3. 12 januari 2022 Lennie de Man nieuw lid Patiëntenpanel Longkanker Nederland
    Lees verder