Zondag 5 december 2021 is het Sinterklaasfeest. Help jij Sint en zijn Pieten met het uitzoeken van de cadeautjes? En wil je patiëntenorganisatie Longkanker Nederland gratis sponsoren? Dat kan! Koop je cadeautje online via SponsorKliks en steun ons zonder dat het jou extra geld kost.

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Zalando, Thuisbezorgd en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Wanneer je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar Longkanker Nederland. Voor jou verandert er niets. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en kunt zo gratis onze patiëntenorganisatie steunen.

Let op: gebruik wel onze sponsorlink om iets te bestellen bij de webwinkel. Je vindt alle webwinkels en de bijbehorende sponsorlinks op onze SponsorKliks pagina. Kies de webwinkel en klik op bestel.

Steun ons

Door jouw steun via SponsorKliks kunnen wij ons werk blijven doen voor mensen met longkanker. Er zijn ook andere manieren om onze patiëntenorganisatie te steunen, bijvoorbeeld via een lidmaatschap of donatie. Kijk hier voor meer informatie.

Sinterklaas website


Deel via

Lees verder...

  1. 27 november 2021 Facebookgroep voor KRAS-mutatie bij longkanker
    Lees verder
  2. 25 november 2021 Investeren in vroege opsporing naar longkanker heeft voordelen volgens rapport 'Screening op longkanker: de kosten van niets doen'
    Lees verder
  3. 24 november 2021 Noodoproep KWF & Taskforce Oncologie: steun de zorg!
    Lees verder