Je mag altijd alle vragen stellen aan je arts of verpleegkundige. Alleen niet iedereen durft dat. Daarom kan je ook je vraag aan een arts stellen via onze website. Al je vragen over longkanker kan je stellen op onze website via Vraag het de arts. Je vindt daar ook vragen van anderen en de antwoorden die artsen daarop gaven.

Je kunt je via onze website je vraag stellen aan longartsen, een longchirurg, een patholoog, een radioloog, een radiotherapeut, een ziekenhuisapotheker en verpleegkundig specialisten.

De longartsen die de vragen beantwoordden waren Franz Schramel die werkzaam is in het Antonius ziekenhuis en Willemijn Theelen die in het Antoni van Leeuwenhoek werkt. Franz, die al sinds de start van de rubriek vragen beantwoordt, blijft dat nog doen. Anthonie neemt het beantwoorden van vragen over van Willemijn.

Sinds 2012 werkt Anthonie als longarts in het UMCG met als aandachtsgebied doelgerichte therapieën bij (zeldzame) mutaties en fusies bij longkanker. Ook heeft hij uitgebreide kennis van alle andere therapieën bij longkanker en andere thoracale tumoren.

Je kunt bij hem terecht met alle vragen over behandeling bij longkanker.

Stel hier jouw vraag:

Antonie vd Wekken 2


Deel via

Lees verder...

  1. 31 mei 2023 31 mei: Wereld Anti-Tabaksdag
    Lees verder
  2. 30 mei 2023 Longkanker heb je niet alleen, uitkomst peiling onder naasten van mensen met kanker
    Lees verder
  3. 29 mei 2023 Leestip: De hand die niet loslaat (Lennie de Man)
    Lees verder