Op Wereldkankerdag, maandag 4 februari, besteedt het Catharina Ziekenhuis in samenwerking met vier patiëntenorganisaties en acht dagbladen van de Persgroep via online televisie live aandacht aan de vijf grootste tumorsoorten. Onder de naam ‘App de Expert’ worden in de middag en avond vijf live-uitzendingen uitgezonden over kanker. Per uitzending staat één tumorsoort centraal. Gekozen is voor longkanker, huidkanker, darmkanker, borstkanker en prostaatkanker. Tijdens de uitzendingen kunnen kijkers via Whatsapp en Facebook live vragen stellen aan kankerexperts van het Catharina Ziekenhuis. Om 15.30 uur start de live-uitzending over longkanker met longarts Ben van den Borne.

Heb jij een vraag over Longkanker?

Longkanker is een van de meest voorkomende kankers. Bij longkanker ontstaat er een kwaadaardige tumor in een long.

Heb jij een vraag over longkanker? Mail dan naar longkanker@catharinaziekenhuis.nl en kijk op maandag 4 februari (Wereldkankerdag) naar App de Expert met longarts Ben van den Borne.


Ingestuurde vragen worden tussen 15.30 en 16.00 uur door Ben van den Borne beantwoord tijdens de live-uitzending van App de Expert. De uitzending is te zien op onze website, ons Facebook-kanaal, de website en het Facebook-kanaal van het Catharina Ziekenhuis en andere websites. Je kan ook tijdens de uitzending een vraag insturen via WhatsApp. Gebruik daarvoor het mobiele nummer: 06 – 175 08 100.


Lees meer informatie over 'App de Expert' of bekijk onderstaande video.
Deel via

Lees verder...

  1. 1 februari 2019 Afleveringen ‘Lief met Luuk’ over longkanker
    Lees verder
  2. 1 februari 2019 MCL onderzoekt betrouwbaarheid elektronische neus om longkanker op te sporen  
    Lees verder
  3. 31 januari 2019 E-learning ‘signaleren beroepslongziekten’ voor artsen en zorgverlener
    Lees verder