In het kader van de longkankermaand hielden we zaterdag 6 november onze jaarlijkse bijeenkomst over longkanker met het Meander Medisch Centrum. Door corona was dit helaas niet in het ziekenhuis. Het was een online bijeenkomst die te volgen was via onze website. De video’s en presentaties van alle sprekers zijn nu terug te kijken.

Programma

De bijeenkomst was speciaal voor mensen met longkanker en hun familie. Onze voorzitter Michel Dutrée was de gespreksleider. Samen met longarts Judith Herder werden alle vragen via de chat bijgehouden en aan de sprekers gesteld.

Sietske van der Veldt gaf een presentatie over mentale ondersteuning en Francien Nederveen vertelde meer over weefselonderzoek. Sjaak Burgers gaf meer informatie over meedoen aan onderzoek naar nieuwe behandelingen en Dirk de Ruysscher hield een presentatie over uitzaaiingen in de hersenen.

Tijdens de bijeenkomst kregen we via onze website een donatie van €500,= binnen. We willen de anonieme gever via dit bericht hartelijk bedanken voor deze royale gift!

Video's van de presentaties

Bekijk de presentaties hieronder terug.

Bekijk de PDF-presentaties van de sprekers hieronder.Deel via

Lees verder...

  1. 15 november 2021 Nog geen stapje dichterbij het bevolkingsonderzoek naar longkanker
    Lees verder
  2. 14 november 2021 Collecteer jij al voor Longkanker Nederland?
    Lees verder
  3. 12 november 2021 Vrijdag 19 november webinar over thymomen (online)
    Lees verder