Aukje Bakker Lid Patiëntenpanel

Ik ben Aukje Bakker en 62 jaar. Ik ben getrouwd met Anton Rozendaal en we hebben 3 kinderen. Deze zijn 27, 25 en 20 jaar. Deze zijn allemaal de deur uit. De jongste woont net op zichzelf. Ik werk als transferverpleegkundige in het ziekenhuis in Gouda. Ik werk momenteel 3 dagen in de week.

Ik heb sinds augustus 2017 de diagnose niet-kleincellig longkanker, stadium lV. Ik krijg eerstelijns immuuntherapie als behandeling.

Ik vind het erg belangrijk om eigen regie te blijven houden zolang dit nog kan. Ik liep hier nogal tegenaan in de praktijk. Dat is voor mij een belangrijke reden om lid te worden van het patiëntenpanel. Zodat ik mijn ervaringen kan delen en dat we zo samen met de patiëntenorganisatie de zorg voor mensen met longkanker kunnen verbeteren. Ik houd ook een blog bij en organiseer ik een Theater benefietavond Met de kaartverkoop steun jij het goede werk, zodat Longkanker Nederland meer kan betekenen voor patiënten met longkanker en hun familie. voor meer informatie kun je kijken op mijn blog “Love alone is not enough”