Vandaag – 1 augustus – is het Wereld Longkankerdag. Een dag waarop er over de hele wereld extra aandacht is voor longkanker. En een dag waarop wij stilstaan bij alle mensen die longkanker hebben of hebben gehad en hun naasten. Vandaag vragen wij extra aandacht voor patiënten met een mutatie, een uiterst zeldzame vorm van longkanker.

Longkanker Nederland heeft een Facebookpagina, dit is een goede plek om lotgenoten te ontmoeten. Deze openbare pagina is voor iedereen toegankelijk en je kunt hier terecht voor nieuws over longkanker, over de organisatie Longkanker Nederland en uiteraard voor het delen van je verhaal of ontmoeten van anderen.

Lotgenotencontact

Naast de algemene Facebookpagina zijn er ook elf besloten groepen waar je lid van kunt worden. Deze groepen zijn niet openbaar en berichten kunnen dus uitsluitend worden gelezen en geplaatst door leden van de groep. Ook voor patiënten met een mutatie zijn er deze besloten Facebookgroepen:

Heb jij een van deze vormen van longkanker en wil je graag met anderen ervaringen uitwisselen, vragen stellen en informatie delen? Stuur dan via Facebook een lidmaatschapsverzoek aan deze groep. Wanneer de beheerders dit verzoek hebben goedgekeurd word je lid. Je kunt je ook aanmelden voor deze groep door een mail te sturen naar info@longkankernederland.nl.

Wil je meer lezen over lotgenotencontact en welke Facebookgroepen Longkanker Nederland heeft? Lees hier verder ->>Deel via

Lees verder...

  1. 1 augustus 2020 1 augustus Wereld Longkankerdag: extra aandacht voor patiënten met een mutatie - Doelgerichte therapie
    Lees verder
  2. 1 augustus 2020 1 augustus Wereld Longkankerdag: extra aandacht voor patiënten met een mutatie - Onderzoek
    Lees verder
  3. 1 augustus 2020 1 augustus Wereld Longkankerdag: extra aandacht voor patiënten met een mutatie
    Lees verder