Claudia Jansen is lid geworden van het Patiëntenpanel van Longkanker Nederland. Zij stelt zich graag voor. "Mijn naam is Claudia Jansen. Geboren in 1969 en getrouwd met Peter. In november 2018 was ik net als heel Nederland een beetje verkouden en aan het hoesten. Het hoesten bleef langer en de huisarts dacht aan een longontsteking of virus op de longen. Hoe anders bleek het te zijn. In februari 2019 is er niet- kleincellige longkanker bij mij geconstateerd."

"Met dit bericht stond de wereld voor mij en mijn dierbaren (even) stil. Gelukkig had ik geen uitzaaiingen en was er een operatie mogelijk en is mijn volledige linker long en ook de tumor verwijderd. Ik ben in juli 2019 weer begonnen met werken en kon redelijk snel mijn leven oppakken, ook ben ik weer gaan sporten (tennis). Tuurlijk heb ik klachten en ben ik regelmatig erg moe, maar sommige dingen moet ik accepteren.

Ik heb mij aangemeld voor het Patiëntenpanel omdat ik de hoop heb daar iets te kunnen betekenen voor andere (ex) longkanker patiënten. Ik kan er niks aan doen of voorkomen dat ik (mogelijk weer) ziek word, maar ik kan wel bepalen hoe ik mijn bed uitkom en wat ik met mijn dag doe."

We heten Claudia van harte welkom in ons Patiëntenpanel. Wij zijn blij dat zij ons panel komt versterken.

Claudia patientenpanel


Deel via

Lees verder...

  1. 16 september 2020 Interview met Niels Harthoorn in dagblad Tubantia
    Lees verder
  2. 15 september 2020 Online hulp bij kanker via Mijn OOK
    Lees verder
  3. 10 september 2020 Persoonlijke verhalen: Gea Breet kreeg in februari 2020 de diagnose longkanker
    Lees verder