Wij wensen alle deelnemers aan The White Ribbon Tour morgen veel succes! Super dat jullie op deze sportieve manier aandacht besteden aan longkanker. Want iedereen met longen kan longkanker krijgen en niemand verdient longkanker!

We zijn er morgen bij om alles te volgen en jullie op de hoogte te houden via onze social media kanalen. Wil je niets missen, volg ons dan via Twitter, Facebook, LinkedIn en/of Instagram.

Ook volgen we onze eigen sportieve toppers (leden patiëntenpanel en besloten Facebookgroepen). Zij fietsen of wandelen de volgende routes en brengen het witte lintje aan patiënten en longartsen in deze ziekenhuizen:

Patiënt Renée Dubois fietst samen met man Erik en vriendin Susan, de route van het St Antonius Ziekenhuis locatie Utrecht naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Patiënt Merel Hennink fietst samen met haar man Hans, vriend Leo en Fenneke (arts onderzoeker van Merels Wereld), de route van het Universitair Medisch Centrum Groningen naar het Medisch Centrum Leeuwarden.

Patiënt en organisator Niels Harthoorn wandelt met zijn vader William, vriend Jorick en Yolanda (moeder Jorick), de route van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Patiënt Mirjam Willemsen fietst samen met haar eigen longarts Michiel Gronenschild, het traject van Zuyderland MC in Sittard naar het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Patiënt Aukje Bakker fietst samen met haar verpleegkundig specialist Bernadette en oncologieverpleegkundige Wenda, de route van het Groene Hart Ziekenhuis naar het Fransiscus Vlietland Ziekenhuis locatie Schiedam.

Succes white ribbon tour


Deel via

Lees verder...

  1. 19 mei 2021 Boek jouw vakantie via SponsorKliks en sponsor Longkanker Nederland!
    Lees verder
  2. 17 mei 2021 White Ribbon Tour 21 mei: aandacht voor longkanker
    Lees verder
  3. 17 mei 2021 Contact met lotgenoten via onze besloten groepen op Facebook
    Lees verder