Het is vandaag Giving Tuesday. De wereldwijde actiedag om iets goeds te doen. GivingTuesday wordt gevierd op de 1e dinsdag na Black Friday en Cyber Monday in meer dan 75 landen. 30 november is ook de laatste dag van de Longkankermaand 2021. Wist je dat jouw donatie aan Longkanker Nederland het verschil kan maken? Doe vandaag dus iets goeds en vraag met jouw donatie of actie aandacht voor longkanker.

GivingTuesday is oorspronkelijk begonnen als antwoord op de ‘koopjesdagen’ Black Friday en Cyber Monday en wordt daarom de dinsdag erna gevierd. Deelnemers gaan op GivingTuesday iets goeds doen voor een ander. Je kunt dit persoonlijk doen of met jouw bedrijf.

Wat kun je allemaal doen op Giving Tuesday?

We geven je graag tips en dagen je uit om geld op te halen voor Longkanker Nederland.

 • Maak een online collectebus aan en haal vandaag geld voor ons op.
 • Doneer direct geld via onze donatiepagina
 • Vraag jouw bedrijf om de opbrengst van onze collectebussen op GivingTuesday te verdubbelen!
 • Doe een korte challenge. Haal vandaag via een ophaalactie geld voor Longkanker Nederland op. Wat voorbeelden: bootcamp voor ons, loop 10 km hard, ga knutselen, loop een digitaal collecterondje langs je vrienden en familie...of iets anders leuks! Het geld kun je in jouw online collectebus stoppen of storten via onze donatiepagina.
 • Geef 10% van jouw uitgaven op Black Friday aan ons. Het mag natuurlijk ook 20% zijn... 😉
  Het geld kun je storten via onze donatiepagina.
 • Gebruik #GivingTuesday en #longkankermaand bij jouw berichten over jouw actie of donatie aan ons op sociale media om meer mensen te bereiken.

Wat doen wij op Giving Tuesday?

De medewerkers van Longkanker Nederland bedanken vandaag al onze donateurs, Vrienden, actiestarters, vrijwilligers en iedereen die zich inzet voor mensen met longkanker. We bedanken jullie voor al het opgehaalde geld. Hiermee kunnen we meer mensen met longkanker helpen! Ook bedanken we jullie voor het delen van jullie ervaringen over longkanker. Hiermee help je anderen en krijgt longkanker een gezicht! Het is ons samen gelukt om in deze Longkankermaand aandacht te vragen voor longkanker en veel mensen te bereiken.

Bedankt voor jouw hulp!

Giving Tuesday 1


Deel via

Lees verder...

 1. 29 november 2021 Video: Renée Dubois over lotgenotencontact via Longkanker Nederland
  Lees verder
 2. 29 november 2021 Sinterklaascadeaus kopen? Koop ze online via SponsorKliks en steun gratis Longkanker Nederland
  Lees verder
 3. 27 november 2021 Facebookgroep voor KRAS-mutatie bij longkanker
  Lees verder