Op 4 februari 2019 is het Wereldkankerdag. Praktijk Zorg en Ontspanning biedt deze dag gratis de mini workshop “Kanker heb je samen” aan. Tijdens deze mini workshop maak je kennis met handmassage.

Als je dierbare wordt geconfronteerd met kanker dan wil je graag iets voor hem of haar betekenen. Je wilt meer dan alleen een luisterend oor bieden.

Met de workshop “Kanker heb je samen” kan je op een liefdevolle manier iets geven. Aanraking door massage is een geschenk om te geven en een geschenk om te ontvangen.


Voor wie?

Voor diegene met kanker die wel een verwenmoment kan gebruiken. Je komt samen met je partner, moeder of goede vriendin naar de workshop.

Er wordt geleerd om op een verantwoorde, fijne en veilige manier een verwenmoment te verzorgen. Als ontvanger is het een rustmoment en een andere manier om met je lichaam en geest bezig te zijn. Gedurende 1,5 uur wordt een handmassage aangeleerd die jullie direct kunnen toepassen en ook later thuis kunnen gebruiken.


Wanneer en waar?

Deze workshop wordt gratis aangeboden op maandag 4 februari. Er is plaats voor 5 koppels van 2 personen. Je geeft je als koppel op.

Tijd: 10.00 – 11.30 uur

Locatie: Apeldoorn (adres volgt later).


Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze workshop.Deel via

Lees verder...

  1. 14 januari 2019 Goede zorg voor laaggeletterde mensen met longkanker
    Lees verder
  2. 11 januari 2019 Echte dokters huilen ook - Warner Prevoo
    Lees verder
  3. 8 januari 2019 Een erg interessant artikel over immuuntherapie
    Lees verder