Heb je last van chronische pijnlijke neuropathie na chemotherapie? Heb je daardoor dagelijks pijn in voeten, benen en/of handen, zoals een brandend/prikkend gevoel, pijnlijke tintelingen, kramp of elektrische schokken? Beperkt jou dat bij jouw dagelijkse bezigheden? Geef je dan op voor het wetenschappelijk onderzoek naar een online zelfhulptraining.

Tilburg University zoekt mannen en vrouwen voor een wetenschappelijk onderzoek naar een online zelfhulptraining. Deze training is voor mensen met chronische pijnlijke neuropathie na chemotherapie. In deze studie wordt onderzocht in hoeverre de therapie jou leert om te gaan met de pijn, waardoor de pijn jou minder zal belemmeren in jouw dagelijkse leven.

Doel van het onderzoek

Tilburg University wil onderzoeken of het verleggen van de aandacht naar een waardevol leven, leidt tot minder last van de pijn in het dagelijks leven. Het onderzoek is er dus niet direct op gericht de pijn zelf weg te nemen. Vaak kan dat niet (meer). Wel kan de intensiteit van de pijn afnemen door te leren meer aandacht te hebben voor een waardevol leven met pijn.

Wervingsflyer afbeelding QLIPP CIPN

Deel via

Lees verder...

  1. 22 december 2021 Gebruik de digitale keuzehulp voor niet-kleincellige longkanker om samen te beslissen over jouw behandeling
    Lees verder
  2. 21 december 2021 Beperkte bereikbaarheid rondom de feestdagen
    Lees verder
  3. 20 december 2021 GEZOCHT: Deelnemers voor het COMMON onderzoek
    Lees verder