In deze video vertelt Yasmin welke ondersteuning en hulp ze heeft gekregen van Longkanker Nederland toen haar vader longkanker had.

Yasmin: “Mijn vader woonde net een paar jaar in Turkije toen hij hoorde dat hij ziek was. Toen is hij daar begonnen met behandelingen. Hij heeft twee jaar chemotherapie gehad. Hij heeft een operatie gehad aan zijn rug. Op een gegeven moment hoorden we dat ze helaas niks meer konden doen. Toen heb ik contact opgenomen met Longkanker Nederland om te kijken wat voor mogelijkheden er hier in Nederland waren.

Voordat mijn vader ziek werd, wist ik heel weinig over longkanker. Dus ik vond het heel erg fijn dat ik op de website van Longkanker Nederland, echt goede informatie kon vinden. En dat ik ze ook altijd even kon bellen en mailen. En dat ze zelfs informatie hadden op internationaal niveau. Dat vond ik echt heel erg goed en heel fijn.

Ik vond het heel erg prettig om met iemand van Longkanker Nederland te spreken, omdat ze ons verhaal onthielden en ik het niet steeds opnieuw hoefde te vertellen, want ik merkte dat ik dat heel vaak opnieuw moest doen.”

Bekijk de video hieronder:

Wil je liever persoonlijk contact?

Mail jouw vraag naar info@longkankernederland.nl en we nemen contact met je op.Deel via

Lees verder...

  1. 7 maart 2022 Week van de Zeldzame Kankers: aandacht voor expertzorg
    Lees verder
  2. 25 februari 2022 Weefselonderzoek en testen op mutaties belangrijk bij diagnose en behandeling van longkanker
    Lees verder
  3. 23 februari 2022 Aukje Bakker vertelt in rubriek 'Levenslessen' van NRC over breekbaarheid
    Lees verder