Tijdens de longkankermaand in november wordt wereldwijd extra aandacht gevraagd voor longkanker. Die aandacht is hard nodig, want nog steeds krijgen heel veel mensen longkanker. Hierdoor kent iedereen wel iemand die longkanker heeft of eraan is overleden. Wil je deze maand ook jouw steentje bijdragen? Collecteer dan voor Longkanker Nederland. Zo kunnen wij mensen met longkanker blijven helpen.

Tussenstand collecte

Sinds 1 november zijn er al 22 mensen die een collectebus voor ons hebben aangemaakt! Er zijn tot nu toe 310 donaties gedaan waarbij 3742 euro is opgehaald! Dit is al een mooi bedrag waar we hartstikke blij mee zijn. De maand is nog niet om. Help jij mee om dit bedrag te verhogen en onze collecte nog succesvoller te maken?

Boelien Geerts is een van die 22 mensen die een collectebus heeft aangemaakt. Ze heeft al 380 euro voor ons opgehaald. Boelien: “Ik collecteer voor Longkanker Nederland omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is dat onderzoek naar longkanker goed wordt opgezet. Dat patiënten weten wat het onderzoek precies inhoudt. Hier is begrijpelijke informatie voor nodig. En dat is precies waar Longkanker Nederland onder andere voor zorgt. Door onderzoek leef ik al bijna 5 jaar in reservetijd.”

Doe mee en collecteer!

Doe net als Boelien mee en maak jouw digitale collectebus aan voor Longkanker Nederland. Ga ‘online de straat op’ en verspreid jouw collectebus via Facebook, Twitter, WhatsApp en/of LinkedIn. Of stuur jouw familie, vrienden en kennissen een e-mail waarin je vertelt waarom mensen geld in jouw collectebus moeten stoppen.
Wanneer jij collecteert voor onze patiëntenorganisatie maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. En dankzij jouw bijdrage versterken we wetenschappelijk onderzoek. Ook kunnen mensen met longkanker en hun familie bij ons terecht met hun vragen.

Iedere bijdrage – klein of groot – is heel welkom. Maak daarom nu je eigen online collectebus aan!
Of stop een bijdrage in de collectebus van Longkanker Nederland.
Bedankt voor jouw hulp!

Digicollect


Deel via

Lees verder...

  1. 10 november 2020 Terugkijken: online publiekslezing longkanker 2020 (AVL)
    Lees verder
  2. 9 november 2020 Nationale Kanker en Werk dag
    Lees verder
  3. 6 november 2020 Video over immuuntherapie: hoe werkt het? Wat zijn de bijwerkingen?
    Lees verder