10 november is de tweede editie van de Nationale Kanker en Werk dag. Deze dag is een online, interactief evenement voor werkgevers én werknemers. Georganiseerd door en voor de praktijk. Met experts en ervaringsdeskundigen gaat het deze editie over het thema: ’Kanker en Werk: wat kan er wél?’

Inspiratiesessie ‘Uitgezaaide kanker en werk’

Of je kunt of wilt doorwerken als je uitgezaaide kanker hebt, verschilt per persoon. Als je door wilt blijven werken kun je tegen praktische problemen aanlopen. De inspiratiesessie ‘Uitgezaaide kanker en werk’ gaat hierover. Lidia Barberio van Longkanker Nederland, collega’s van Borstkankervereniging Nederland en Ragna van Hummel van Re-turn praten hierover en geven tips. Marianne Walrave van ons Patiëntenpanel vertelt haar ervaring over het afscheid nemen van werk. De sessie is van 15.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie
Deze dag is voor werkgevers én werknemers. Gebruik de kortingscode ‘NKWDgast’ en krijg 50% korting op jouw ticket. Ga voor tickets, het programma en meer informatie naar http://nationalekankerenwerkdag.nl.

NKW dag


Deel via

Lees verder...

  1. 6 november 2020 Video over immuuntherapie: hoe werkt het? Wat zijn de bijwerkingen?
    Lees verder
  2. 6 november 2020 Luister aflevering 1 van de podcastserie ‘In gesprek over longkanker’
    Lees verder
  3. 5 november 2020 4 nieuwe praatkaarten en training voor professionals
    Lees verder