Longkanker Nederland maakt deel uit van de Global Lung Cancer Coalition (GLCC). De GLCC is de internationale organisatie voor longkankerpatiënten. Om meer inzicht te krijgen in de ervaringen van mensen met longkanker, heeft de GLCC een enquête gemaakt die wereldwijd wordt verspreid. Wil je graag jouw ervaringen delen? Doe dan mee met de enquête.

Dit is de derde keer dat de GLCC een enquête afneemt om meer te weten te komen over de ervaring van patiënten na de diagnose longkanker. Hoe je de behandeling en zorg ervaart. We willen ook graag weten of COVID-19 nog steeds van invloed is op de zorg die je krijgt. En of je ervaring hebt met screening op longkanker.

Welke vragen stellen we?

In de enquête wordt gevraagd naar de behandeling die je hebt ondergaan en of je je betrokken voelt bij beslissingen over jouw behandeling en zorg. Er wordt ook gevraagd naar de emotionele impact die de diagnose op jou heeft gehad en wat jou heeft geholpen bij het omgaan met deze emoties. Er zijn vragen over de impact van de corona op jouw zorg en of je je hebt kunnen laten vaccineren tegen COVID-19. Er wordt ook gevraagd naar gezondheidschecks of screening op longkanker, die nu beschikbaar zijn in sommige – maar niet alle – landen over de hele wereld.

Doe mee en deel jouw ervaring!

Vul je de enquête ook in? Dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring!Deel via

Lees verder...

  1. 21 januari 2022 Scholing voor zorgverleners over longkanker (geaccrediteerd)
    Lees verder
  2. 17 januari 2022 Opbrengst zelfgemaakte armbandjes voor Longkanker Nederland
    Lees verder
  3. 13 januari 2022 Eerste exemplaar ‘Chemotherapie bij longkanker’ uitgereikt aan Marcel de Ruiter
    Lees verder