Eind 2017 hoort Marloes dat zij longkanker heeft en niet meer beter wordt. De wereld wordt onder haar voeten vandaan geslagen. Nu een aantal jaren verder, probeert zij de draad van het leven weer op te pakken. Samen met Elma, een andere jonge ervaringsdeskundige ontwikkelde zij een training, speciaal voor mensen die hetzelfde overkomen is. Marloes en Elma hebben samen meer dan 15 jaar ervaring als (ervaringsdeskundig) coach, trainer en onderwijsdeskundige.

Focus op leven

Heb jij, net als Marloes en Elma op jonge leeftijd te horen gekregen dat je niet meer beter wordt? En zou je graag aan de slag willen met de vraag: hoe kan ik nu verder leven? Dan nodigen we je van harte uit voor onze eenmalige geheel verzorgde training op 4 april van 10 – 16 uur in Utrecht.

De training is bedoeld voor mensen longkanker tot 50 jaar, zodat de groep een beetje in dezelfde levensfase zit. De groep zal uit maximaal 10 personen bestaan en is gratis.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje aan christel@longkankernederland.nl

Marloes 2 uit tijdschrift &C, Fotografie: Lizzy Ann


Deel via

Lees verder...

  1. 9 maart 2023 Marloes heeft een zeldzame vorm van longkanker
    Lees verder
  2. 8 maart 2023 Wil je iets weten over de foto's en scans die bij (verdenking op) longkanker gemaakt worden van jouw longen, hoofd of rest van je lichaam? Dat kan:
    Lees verder
  3. 7 maart 2023 Wat Longkanker Nederland doet voor mensen met thymomen en thymuskanker
    Lees verder