Met trots presenteren wij vandaag onze visie op expert-longkankerzorg:Gaan voor expert-longkankerzorg. Met deze visie willen we onze partners en ieder die zich sterk maakt voor goede longkankerzorg in Nederland oproepen om samen met ons te zorgen dat iedereen met longkanker snel toegang heeft tot expert-longkankerzorg.

Waarom expert-longkankerzorg?

Omdat wij vinden dat iedereen met longkanker de beste en meest passende zorg en steun verdient. Daarvoor biedt expert-longkankerzorg in onze ogen het beste kader.


Wat is expert-longkankerzorg?

Bij expert-longkankerzorg grijpen alle schakels van de longkankerzorg feilloos in elkaar. Dat is cruciaal, want longkankerzorg gaat over veel schakels. Het mooie is dat er op haast elke schakel snelle ontwikkelingen gaande zijn. Keerzijde is dat je echt specialist moet zijn om op jouw vakgebied al die ontwikkelingen bij te houden. Dat niet iedereen overal deze ontwikkelingen bij kan houden, is geen probleem als de zorg zich hier op in gaat richten. Want dan kunnen alle patiënten op alle schakels van longkankerzorg ook echt van de nieuwste kennis en kunde profiteren. Wat dit betekent? Dat lees je in onze visie.


Gaan voor expert-longkankerzorg Visie Longkanker Nederland maart 2019


Reacties: info@longkankernederland.nlDeel via

Lees verder...

  1. 19 maart 2019 Bijeenkomst over longkanker van Maasstad Ziekenhuis en Longkanker Nederland - 17 mei
    Lees verder
  2. 19 maart 2019 Filmmaker Ismaël Lotz hoorde vorig jaar dat hij longkanker heeft. Hij vertelt zijn 'Spookgedachten'
    Lees verder
  3. 18 maart 2019 Patiënt Frans vertelt over longkanker in aflevering ‘Lief met Luuk’
    Lees verder