Op 5 augustus vertelde Niels, 21 jaar, dat hij een actie houdt om aandacht te vragen voor longkanker en geld op te halen voor Longkanker Nederland. Help jij mee?

Lees hier het bericht van Niels.

Iedereen wil graag gezond blijven, maar ook mensen die gezond leven kunnen longkanker krijgen. Als dit nare lot je treft, wil je ook dan zo fit mogelijk blijven. Mentaal en fysiek. Daarom daag ik iedereen uit om met de wALKpositive Challenge mee te doen om zo gezond mogelijk te blijven en om aandacht en geld op te halen voor en tegen longkanker! De Challenge is als volgt:

Gedurende 10 dagen (17 t/m 26 augustus) of (27 aug t/m 5 sept) wandel je 10.000 stappen (7 tot 8 km). Dit kan op iedere locatie en kan je dus gemakkelijk zelf een tijdstip en plaats kiezen om deze uitdaging te voltooien. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om niet alle dagen mee te doen.

Door zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor longkanker en deze actie kan de hashtag: #wALKpositiveChallenge en #longkanker worden gebruikt. Door je resultaten elke dag te delen door bijvoorbeeld een screenshot van de fitness-app met de hashtag: #wALKpositiveChallenge kan je laten zien dat je meedoet en kan je andere mensen ook aansporen om mee te doen!

Een donatie doen of zelf meelopen?
Je kunt een bijdrage doneren of zelf meelopen om geld op te halen.

Wil jij ook 10 dagen 10.000 stappen lopen en daarmee een bedrag ophalen voor Longkanker Nederland?Deel via

Lees verder...

  1. 13 augustus 2020 Nicolette Kluijver: “Door mijn ziekte zijn we elkaar kwijtgeraakt”
    Lees verder
  2. 5 augustus 2020 Doe mee: Ga met Niels (21) de uitdaging aan: #wALKpositive Challenge
    Lees verder
  3. 3 augustus 2020 Behandeling met eiwitremmers effectiever bij longkanker met mutaties
    Lees verder