Iedereen wil graag gezond blijven, maar ook mensen die gezond leven kunnen longkanker krijgen. Als dit nare lot je treft, wil je zo fit mogelijk blijven. Mentaal en fysiek. Niels Harthoorn daagt iedereen uit om mee te doen aan de You Will Never wALK+ Alone Challenge, om zo gezond mogelijk te blijven, om aandacht te vragen en geld op te halen voor en tegen longkanker!

Niels: "Sinds Juli 2019, twee weken nadat ik mijn vwo-diploma had opgehaald en wilde gaan studeren heb ik de diagnose longkanker gekregen. Door velen wordt dit in verband gebracht met roken en een oudere leeftijd. Nu heb ik zelf nooit gerookt en ben ik nog maar 21 jaar oud en toch heb ik longkanker. Daarom wil ik graag aandacht vragen voor de bekendheid van deze ziekte, want iedereen met longen KAN longkanker krijgen."

#wALKpositiveChallenge

Ga je met Niels de uitdaging aan? Van 17 t/m 26 augustus loopt hij 10 dagen lang elke dag 10.000 stappen. Doe mee en doneer om de strijd tegen longkanker aan te gaan! Alle donaties gaan direct naar Longkanker Nederland, op de donatiepagina lees je meer over de bestemming van de donaties.

Lees hier meer over de #wALKpositiveChallenge ->
Op Facebook heeft Niels een evenement aangemaakt, ga hier naar het Facebook evenement ->
Lees het persoonlijke verhaal van Niels op de website van Longkanker Nederland ->

Wie is Niels?

Niels Harthoorn is lid van het Patiëntenpanel van Longkanker Nederland, wil je meer weten over Niels en alle andere leden van het Patiëntenpanel klik dan hier->>

Wij zijn supertrots op Niels en dankbaar dat hij deze actie heeft opgezet!Deel via

Lees verder...

  1. 3 augustus 2020 Behandeling met eiwitremmers effectiever bij longkanker met mutaties
    Lees verder
  2. 1 augustus 2020 1 augustus Wereld Longkankerdag: extra aandacht voor patiënten met een mutatie - Facebookgroepen
    Lees verder
  3. 1 augustus 2020 1 augustus Wereld Longkankerdag: extra aandacht voor patiënten met een mutatie - Doelgerichte therapie
    Lees verder