🍎 Steeds meer mensen leven met de gevolgen van kanker en hebben last van klachten zoals vermoeidheid, verslechterde conditie of gewichtsproblemen. Een gezonde manier van leven kan herstel van klachten door kanker bevorderen. Om die reden is het 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 𝐆𝐋𝐈𝐍𝐊 opgezet: 𝐆𝐞𝐜𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐬𝐭𝐢𝐣𝐥𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞 (𝐆𝐋𝐈) 𝐍𝐚 𝐊𝐚𝐧𝐤𝐞𝐫. Wij willen een leefstijl programma ontwikkelen voor mensen na of met behandeling van kanker.

🔎 Wij zoeken mensen die behandeld zijn voor kanker/nog in behandeling zijn die willen deelnemen aan een interview en/of groepsinterview. Aan allebei deelnemen mag ook. We willen met u in gesprek over de waarde van gezond leven en begeleiding bij gezond leven. Uw verhaal is nodig om de GLINK te ontwikkelen.

💬 Het 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰 duurt ongeveer 1 uur. Het 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩𝐬𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰 duurt ongeveer 1,5 uur. De interviews kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Voor deelname ontvangt u een tegoedbon van 20 euro en vergoeding van mogelijke reiskosten.

🤝 Wilt u meedoen aan het 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰 𝐞𝐧/𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩𝐬𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰? Of heeft u hier vragen over? Neem contact op met onderzoeker Bente van Aken: mail naar bvaken@che.nl of bel naar 0318 696 300 (vraag of u Bente van Aken kunt spreken).Deel via

Lees verder...

  1. 25 juni 2024 Vragenlijst: Manier van leven en kanker
    Lees verder
  2. 24 juni 2024 Bijeenkomst immuuntherapie gaf antwoord op veel vragen
    Lees verder
  3. 13 juni 2024 Uitkomsten enquête Doneer je ervaring - waar wil jij jouw zorg voor longkanker ontvangen?
    Lees verder