Sponsorkliks

Als je weleens iets online koopt, kan je Longkanker Nederland daarmee helpen. Veel winkels geven ons een percentage van jouw aankoop. Daarvoor hoef je alleen je de aankoop te doen via de website of app van Sponsorkliks.nl.

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Als je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar Longkanker Nederland.
Voor jou verandert er niets. Je betaalt gewoon dezelfde prijs en kunt zo gratis onze patiëntenorganisatie steunen.

Let op: gebruik wel onze sponsorlink om iets te bestellen bij de webwinkel. Je vindt alle webwinkels op onze SponsorKliks pagina. Kies de webwinkel en klik op bestel.

Als je bijvoorbeeld iets koopt via Sponsorkliks bij de webwinkel van de Hema, dan krijgt Longkanker Nederland 3,5%. Stel je koop iets van 30 euro, dan krijgt Longkanker Nederland 1,05 euro van de Hema.

TIP- Sponsorlink webwinkel in lijst met favorieten

Bestel je vaker iets bij dezelfde webwinkel? Sla de sponsorlink van de webwinkel dan op in jouw lijst met favorieten (bookmarks). Dan hoef je niet steeds via onze SponsorKliks pagina naar de website van de webwinkel te gaan om iets te bestellen.

Het kost jou niets extra's behalve dan dat je er wel even aan moet denken om niet rechtstreeks naar de webwinkel te gaan waar je iets wilt kopen, maar via Sponsorkliks.

Er zijn heel veel webwinkels die meedoen aan Sponsorkliks. Bijvoorbeeld Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Booking.com, Greetz, Hema, Center Parcs, Blokker, Hunkemöller en nog veel meer.Deel via

Lees verder...

  1. 2 oktober 2023 Doe jij mee met Stoptober? Lees 6 redenen om mee te doen
    Lees verder
  2. 28 september 2023 Video over omgaan met onzekerheid door kanker
    Lees verder
  3. 26 september 2023 30 oktober Informatiebijeenkomst Longkanker wat nu? in Tilburg
    Lees verder