Hoeveel tijd haar nog gegeven is, weet ze niet. Maar zolang ze zich goed voelt, wil Aukje Bakker zo veel mogelijk haar eigen leven leiden. Het organiseren van een benefietavond voor 'haar' vereniging van longkankerpatiënten is daar onderdeel van.

Na de diagnose stapte Aukje, transferverpleegkundige bij het Groene Hart Ziekenhuis, een absoluut andere wereld als patiënt. Zij had veel vragen, zoals: Is er nog behandeling mogelijk, waar en wat? In hoeverre heb ik als patiënt nog de regie over welke keuzes er worden gemaakt? De patiëntenvereniging is daarvoor onmisbaar. "Hier kan je terecht met al je vragen, daar is de laatste informatie over behandelmethodes en bij welke ziekenhuizen je voor behandeling terecht kunt en je ontmoet lotgenoten", aldus Aukje.

Benefietvoorstelling voor Longkanker Nederland

Haar doel is nu geld in te zamelen voor de patiëntenvereniging Longkanker Nederland. ''Daarom organiseer ik op 9 september in LantarenVenster Rotterdam een benefietvoorstelling ‘Love alone is not enough’. Jeroen Stek en Ton Kemp verzorgen pro deo een avondvullend programma ‘Love alone is not enough’, een theatrale lezing over relaties!"

Zie ook www.mens2producties.nl. De kaartverkoop loopt via deze website. Je bijdrage is gekoppeld aan het kaartje dat je koopt.

"Zou het niet mooi zijn als we € 2.000 op die avond ophalen? Daarvoor ben jij belangrijk. Wil je dit item en deze uitnodiging doorsturen naar je netwerk en delen in je social media?", zo doet Aukje een oproep.

Lees hier het artikel in de Goudse Post van woensdag 7 augustus ->>

Lees hier het hele bericht in de online editie van de Goudse Post ->>

Bron: Goudse PostDeel via

Lees verder...

  1. 2 augustus 2019 Longkanker Nederland in actie voor mensen met thymomen
    Lees verder
  2. 2 augustus 2019 Minder vaak longkanker bij vrouwen jonger dan 60
    Lees verder
  3. 1 augustus 2019 Wereld Longkankerdag: Kijk jij verder dan de ziek(t)e?
    Lees verder