Zondag 2 april was de Groningen Urban Trail. Bij deze loop ren je door gebouwen. Een van de gebouwen was van John Franke, hij overleed aan longkanker. Op zijn initiatief werd er aandacht besteed aan longkanker en Longkanker Nederland. De lopers haalden €3.342,- op.

Team bij start urban trail

Het was een koude, maar zonnige dag waarop Mark Kuipers, Peter Bosma, Katharina Munniksma en haar zoon en maar liefst 15 familieleden van John Franke mee renden met de Groningen Urban Trail. Iedereen rende in een shirt van Longkanker Nederland om steun te betuigen aan mensen met longkanker en aandacht te vragen voor een bevolkingsonderzoek naar longkanker en Longkanker Nederland.

De loop ging door gebouwen zoals de Decathlon, Ikea en natuurlijk het Kwadraat, het bedrijfsverzamelgebouw waar John met hart en ziel aan heeft gewerkt.

We zijn ontzettend blij met het bedrag waarmee we weer wat uren mankracht kunnen inhuren om het werk voor mensen met longkanker en hun familie mogelijk te maken!

Kleindochter John


Deel via

Lees verder...

  1. 28 maart 2023 Sponsor jij deze kanjers? John is er niet meer, maar zijn familie blijft zich inzetten voor mensen met longkanker
    Lees verder
  2. 21 maart 2023 Informatie over bronchoscopie nu ook in het Pools
    Lees verder
  3. 16 maart 2023 Vanavond 22.19 uur op NPO 2 de documentaire met Mirjam, huisarts die mensen begeleidt in hun laatste levensfase en zelf ongeneeslijk ziek is door longkanker
    Lees verder